Niin se aika hupenee ja huomenna lähtee käyntiin viimeinen lomaviikko. Näihin viikkoihin on mahtunut paljon kaikenlaista touhua.

Viime viikolla piipahdimme pikaisesti Tallinnassa päivämatkalla. Ilma oli poutainen ja päivä kului kauppoja kolutessa. Kovasti ovat tehneet satamassa töitä ja siitä on tullutkin oikein viihtyisä paikka.

Eilen kävimme särkänniemessä ja ilma oli mitä parhain. Näimme delfiinien esiintyvät ja voi se olikin hieno show. Kyllä ovat viisaita eläimiä. Hiukan vain loppui tuo aika kesken kun paikalla oli paljon muitakin ja joihinkin laitteisiin jonot olivat todella pitkät.

Jethro on sopeutunut hyvin laumamme jatkoksi. Alpo leikittää pientä parhaansa mukaan ja välillä paini on aikamoista. Veeti on myös alkanut opettaa ipanaa.
Viime viikolla Jethro ja Veeti istuivat lattialla keittiönpöydän edessä ja Alpo toikkaroi keskellä ruokapöytää varkaissa. Aivan kun Veeti olisi pitänyt esitelmää kaikista varkauden nikseistä ja Alpo sitten näytti kuinka käytönnössä toimitaan, hassut koirat.