Eikös se niin ole, että kun kurakelit saapuvat tietää kevään olevan ovella. Vettä on satanut parin viimeisen päivän aikana ihan mukavasti ja takapihalle olevat lumet ovat saaneet kyytiä. Pari päivää sitten takapiha lainehti ja ankat sieltä vaan puuttuivat.

Jethro ja Dara olivat takapihan lammikosta riemuissaan ja kävivät siellä uimassa ja voi sitä kuran määrää.

Kevään merkki on myös se että tie joka talollemme johtaa on aika heikossa kunnossa. Metrin halkaisijaltaan olevia kuoppia ja autolla ajo kotiin onkin aina jännittävää työpäivän jälkeen.

Pieni flunssakin on tällä viikolla iskenyt päälle oikein kunnolla. Pari päivää onkin mennyt töissä käydessä ja nukkuessa, josko tauti alkaisi vihdoinkin helpottamaan.

Viime viikonloppuna järjestiin pitkästä aikaa koirille mätsäri joten sekin viittaa siihen että kevät on alkanut. Olimme Jehtron ja Kertun kanssa harjoittelemassa kehäkokemusta tulevaisuutta varten. Kerttu sai sinisen nauhan ja käyttäytyi yllättävän hyvin, ainoa ongelma oli haukkuminen kehässä joten ei muuta kuin lisää harjoituksia. Jethro esiintyi hyvin ja sen ainoa ongelma on seisominen, poika sai kuitenkin punaisen nauhan. Loppukehissä oli Jepu niin väsynyt että hyvä kun kävellä jaksoi. Koko ilta menikin sitten nukkuessa kun iso poika oli niin väsynyt. Isoja pentuja oli todella paljon.