Pääsiäinen on sujunut rauhallisesti täällä meillä. Pitkäperjantaina kävimme Helsingissä trimmailemassa Maisan ja Veetin pennun Essin. Essi näytti oikein mukavalta nuorelta neitokaiselta ja kaikki hampaatkin olivat vaihtuneet. Essistä on kamerassa muutamia kuvia niitä sitten kunhan kuvat on purettu ja pakattu.

Samalla reissulla kävimme myös Röykässä katsomassa Jethro pojan sukulaisia. Siellä oli äiti Tyyne sekä veljensä Remu sekä liuta muita sukulaisia. Päivä kului kuin siivillä ja juttuahan meillä riitti. ISO KIITOS Sussi, Pave ja Jani!

Tässä meidän möhkö eli Jethro!

IMG_0694-normal.jpg

IMG_0695-normal.jpg

Eilen olimme Lappeenrannassa näyttelyssä Maisan kanssa. Maisa sai Eh;n ja ainoa moite oli liikkeistä. Maisa ei oikein halunnut liikkua kehässä kun mattojen teipit olivat hui kauhistus =) Maisa sai kuitenkin loistavan arvostelun johon olemme tyytyväisiä. Maisa on palautunut pennuista erittäin hyvin.

Lappeenranta Antlia Vis a Vis Eh

Eilen oli myös hiukan haikea päivä. Eilen tuli tasan vuosi siitä kun rakas Laki lähti sateenkaarisillalle. Ikävä on hiukan helpottanut mutta kuitenkin Laksua mietimme ja muistelemme usein.

Tuuli tuule sinne missä muruseni on....

laki08%20007-normal.jpg