Tai tässä tapauksessa pitäisi varmasti sanoa, että kamalan kiukkuiset hyttyset!

Kesä on todellakin saapunut oikein rytinällä, eilen varjossa oli lämmintä meillä +30 ja eikös sitten käynyt niin, että meikäläinen poltti olkapäät ja niskan oikein huolella.

Koirat ovat olleet hiukan kuumissaan, varsinkin Jethro. Iltaisin sitten saavat kunnon riehuli hepulit kun hiukan viilenee. Eilen laitoimme takapihalle koirille pienen uima-altaan jossa voivat makoilla. Jethro olikin jo tutustumassa altaaseen ja Alpo oli aivan kauhuissaan ettei sen vain tarvitse mennä sinne kylpemään =)

Karvatalkoita on tehty oikein kunnolla. Telman pentu Dobby kävi trimmauksessa jo muutama viikko sitten ja Lakin pentu Cheri sai kesätukan kanssa. Cheri viettääkin meillä nyt viikon lomaa, perheensä ollessa matkalla. Kotona Myrtti kaipaa vielä kampaajaa muuten koko sakki onkin kesätukassa.

Blogi on ollut hiukan hiljainen viime aikoina =( Mutta jos nyt saisi tehtyä ryhtiliikkeen. Tuntuu että koko ajan on niin kova kiire. Viime viikkoina olemme tehneet pihatöita oikein urakalla, koska ilmatkin ovat suosineet. Puuliiteri on saatu valmiiksi vain puut ja ulko-ovi puuttuvat =) Myös takapihalle on tullut terassi jota viime syksynä jo aloteltiin.

Näyttelyitä on taas pitkästä aikaa hiukan tutkittu ja mietitty. Lomaa vietämme näillä näkymin Elokuussa. Kenties jotain reissua sinne olisi suunnitelmissa. Pentuja ei tänä vuonna kesällä ole tulossa katsotaan sitten syksyllä mikä on tilanne.