Uusi vuosi on alkanut sateisissa merkeissä niin kuin varmasti suuressa osassa maata. Vuosi 2013 oli erikoinen siinä mielessä, että meistä ei kumpikaan oikein muista menneestä vuodesta mitään =)

Vuodessa 2013 oli iloja ja suruja. Emmekä toki sitä tarkoita että koko vuosi olisi pyyhkiytynyt pois mielestämme. Tapasimme paljon uusia ihmisiä ja saimme uusi ystäväviä niin täältä suomesta kuin maamme rajojen ulkopuoleltakin.

Jethro myös aloitti näyttelyt ja nappasi kaksi ensimmäistä sertiä junioriluokissa. Maisan ja Veetin pentue täytti yhden vuoden ja ensimmäinen musta-hopea kasvattimme kävi kehässä pyörähtämässä.

Vuosi 2014 kuulostaakin jo hyvältä. Epäilen että tämä vuosi saattaa tuoda ison muutoksen meille =) Maisan ja Dandyn pentue syntyy heti nyt tammikuussa. Toivottavasti saisimme tänä vuonna kasvattejamme kehiin enemmän ja Jethrolla olisi mahdollisuuksia sitten kesäkuussa valioitua. Kenties keskikesällä siis olisi valiojuhlat =) Toiveissa olisi myös pitää pentue tapaaminen kesän aikana.

Tässä Veeti näyttää että alkuvuosi on ollut jo aika rankka ja hän on löytänyt uuden petipaikan meidän pyykkikoristamme =)

kes%C3%A412%20001-normal.jpg