Pääsiäinen oli ja meni. Joten Hyvää Pääsiäistä kaikille näin jälkikäteen =)

Pitkänä perjantaina karavaani suuntasi nokkansa kohti Helsinkiä ja Eesti. Dara ja Jethro olivat matkalla mukana ja oikein lunkisti tuo matka sitten menikin. Matkaseura oli myös erittäin mukavaa ja leppoisaa.

Dara sai Eh:n mihin olimme tyytyväisiä koska karva oli niukka josta tuomarikin huomautti mutta olimme erittäin iloisia nuoren neidon käytöksestä. Ensimmäinen näyttely ja ensimmäisen kerran näyttelyhihna kaulassa ja suhteellisen hyvin meni.

Jethro yllätti meidät iloisesti ollen Pu3,sert ja vara-cacib. Kaikki muut urokset olivat typistettyjä, venäläisiä uroksia. Jethron esiintyminen varsinkin seisominen kaipaa vielä selkeästi harjoitusta mutta viime kesästä ollaan edistytty hienosti.

image-normal.jpg

Narvassa hotellimme oli siisti ja mukava eikä ruuassakaan ollut valittamista. Hotelli sijaitsi aivan Venäjän rajalla. Kiitos matkaseurasta Mervi,Pete,Muusa ja Bumba =)

Sulo pentu lähti omaan kotiinsa sunnuntaina, pienten mutkien kautta. Nyt kuitenkin poika on omassa kodissaan ja siellä Jalo isoveli on ottanut pienokaisen omaan huomaansa. Nyt kotipesässä on siis Minttu joka meille asustamaan. Minttu on ollut hiukan ihmeissään pari päivää että mihin velipoika paras leikkikamu on hävinnyt. Eilen kuitenkin Vili-veli kävi kylässä ja hiukan painittiin mutta lopulta kuumuus vei voiton.

Tänään Mintulla olikin jo painit isosisko Daran kanssa menossa ja meno olikin aika vauhdikasta.