Aivan hävettää, viime päivityksestä on luvattoman kauan. Elämässä on kuitenkin tapahtunut suuria muutoksia tämän loppukesän ja nyt syksyn aikana. Eipä ole oikein energia riittänyt blogin päivitykseen ja silloin kuin olisi ollut aikaa ei vuodatus ole toiminut tai kotikoneemme ei ole saanut yhteyttä nettiin. Toivottavasti emme kuitenkaan ole menettäneet kaikkia blogimme lukijoita =)

Josko aloittaisimme tuoreimmista uutisista. Eli 25.9 klo 13.51 päivänvalon näki esikoistyttäremme. Joten laumamme on kasvanut nyt vuorostaan kaksi jalkaisella =) Koiramme ovat ottaneet tytön vastaan hyvin ja Alpo on toisinaan vähän liiankin huolehtivainen apuri.

Kesään on mahtunut paljon tapahtumia. Maisan ja Dandyn pennut kävivät pyörähtämässä pentukehässä, tulokset olivat loistavat ja arvostelut lämmittivät sydäntä. Pihkatassun Evita vsp-pentu ja Pihkatassun Emmett Rop-pentu.

Tässä poseeraa Pihkatassun Emmett eli kotoisemmin Naava.

Naava-normal.jpg

Pihkatassun Evita eli Minttu

Minttu-normal.jpg

Myös Jehtro kävi ahkerasti metsästämässä viimeistä sertiään ja Raision näyttelyssä Jethro pokkasi itselleen viimeisen sertin ollen samalla rotunsa kaunein ja näin Suomen Muotovalio titteli napsahti. Elokuussa Jethro sitten saikin itselleen kesäturkin ja näyttelyt saivat jäädä. Nyt poika odottaa talven ja lumen tuloa. Nyt ei mietitä edes näyttelyitä vaan ukkeli saa touhuta kaikkea muuta mukavaa.

Tänä kesänä Jethro vihdoin ymmärsi että järvessä voi uida niin mukavasti viilenee.

kes%C3%A42014%20009-normal.jpg

Minttu ja Jethro katselevat ulapalle.

kes%C3%A42014%20008-normal.jpg

Maisa joka asustaa vanhempieni luona vietti myös pitkän "loman" meidän luonamme tänä kesänä. Maisa saapui kesäleirille kesäkuun alussa ja kotiin palattiin elokuussa lopen uupuneina. Maisan tyttäret Minttu ja Dara pitivät huolen, että äidille ei tullut aika pitkäksi. Myös Maisa nautti uimisesta ja tyttö onkin loistava uimari kun vauhtiin pääsi.

kes%C3%A42014%20016-normal.jpg

Minttu "ai minäkö muka olen väsyttänyt äidin?"

kes%C3%A42014%20004-normal.jpg

Porukkamme veteraanit Veeti ja Nisse ovat viettäneet rentoja kesäpäiviä. Nisse on voinut koko kesän hyvin eikä nivelvaivat ole sitä kiusanneet. Poika oikein nautti lämpimistä ilmoista ja nivelet kanssa =) Veeti on voinut hyvin ja odotammekin jo marraskuuta jolloin meillä juhlitaan ukkelin kymppisynttäreitä. Veeti jaksaa siinä missä nuorisokin ja sitä ei tunnut ikä painavan. Nauroimmekin alkukesästä että Veeti alkaa vanhoilla päivillä treenata maratonille kun se innostui juoksemaan pyörän vierellä eikä olisi millään halunnut lopettaa.

Veeti ja Nisse tähystävät etupihalla.

kes%C3%A42014%20002-normal.jpg

Veeti " Täältä tullaan!"

kes%C3%A42014%20006-normal.jpg

Kesä on siis vaihtunut syksyyn....Kohta talveen. Syksylle ei ole mitään ihmeellisiä suunnitelmia. Kannustamme Maisan ja Dandyn pentuja jotka aloittavat pian näyttelyt juniori luokassa. Pennuista myös Sulo ja Bobo ovat lähettäneet meille kuvia ja kuulumisia ja pojilla menee hyvin mikä on aina mukavaa kuultavaa =)

Toivotamme blogimme lukijoille Hyvää Syksyä ja lupaamme että näin pitkiä päivitys taukoja ei ole luvassa =)