Lumi tuli ja meni. Marraskuu muuttuu aivan kohta joulukuuksi ja saisi jo hiukan tulla pakkasta, jotta maat kuivuisivat. Koirien mukana tuntuu tulevan niin roimasti kuraa, imurin varressa saisi olla jatkuvasti.

Viime viikonloppuna pieni prinsessamme sai nimen. Pieni Matilda jaksoi kastetilaisuuden oikein hyvin ja sitten uni kyllä maistuikin seuraavana yönä. Risto aloitti isyysloman vasta nyt ja olemmekin ulkoilleet ahkerasti.

Koirat ovat ottaneet Matildan perheemmejäseneksi ja jos pientä ei näy niin kyllä heti vahditaan. Iltaisin kun peittelemme pienen omaan sänkyyn on aina jokin koira makuuhuoneessa sitä vahtimassa. Muutenkin koirat alkavat tottua tähän uuteen rytmiimme ja lenkkeily vaunujen kanssa sujuu kuin vanhoilla konkareilla. Erittäin ahkerasti kuitenkin vahditaan mitä pieni tekee ja touhussa ollaan mukana.

Alpolle uni maistuu...

Matilda%20006.jpg

Jethro haaveilee...

Matilda%20022.jpg

Alpo käy jo katsomassa, kun haaveilusta ei tahdo tulla loppua =)

Matilda%20021.jpg

Talossamme on kuitenkin nyt ollut hiljaista, koska Mintulla alkoi ensimmäinen juoksu 10kk iässä. Minttu on energinen koira joka on koko ajan touhuamassa ja leikkimässä. Dara lähtikin Mintun mukaan naapuriin hoitoon jotta pikkuneiti ei pistä koko taloa sekaisin naapurissa.