Viisi yötä jouluun... Hmm lunta vaan ei ole, vettä sataa kaatamalla ja ilma on muutenkin ankea ja kostea. Joten rakas joulupukki meidän poppoo toivoo jouluksi lunta,pakkasta ja joulurauhaa kaikille!

Nyt onkin hyvä aika muistuttaa kaikkia siitä, että suurin osa jouluherkuistamme on vaarallisia tai haitallisia meidän karvaisille ystävillemme. Suurin osa myös joulukukista on myrkyllisiä. Joten olkaahan tarkkoja, että myös lemmikit saavat mukavan joulun.

Jouluna tulee annettua helposti koirille hiukan enemmän ruokaa joten muistakaamme myös kohtuu herkuissa. Kinkku on kovin suolaista ja laatikoista suurina määrinä saattaa vatsa mennä sekaisin. Joten muistakaa kohtuus kaikessa!

Toki tälläistä ilmettä on vaikea vastustaa =)

image1.jpg

Tänä vuonna emme suurempia jouluvalmisteluja tee, koska aattona-ja joulupäivänä olemme isovanhemmilla viettämässä joulua. Myös joulukortteja on tänä vuonna laitettu menemään tavallista vähemmän ja joulukortti rahat onkin laitettu säästöön koirien hyvinvointi tarkoitukseen. Tänä vuonna myös lahjoja on tavallista vähemmän ja ne mitä on laitettu onkin itse tehtyjä.

Kuitenkin leipomista emme ole unohtaneet =) Toivotamme kaikille oikein rauhallista joulun odotusta.

image.jpg