En voi taas muuta kuin päivitellä sitä mihin tämä aika häviää... Tuntuu kuin päivät vain lipuisivat ohi hyvä kuin itse perässä pysyy. Tästä nopeasta ajankulusta on hyvä esimerkki siinä, että Matilda täytti eilen 6kk. Siis APUA vastahan tuo pieni ihminen syntyi. Viime kerralla kovasti lupasin, että blogi alkaisi olla taas ahkerassamma käytössä mutta johonkin nämä päivät vain ovat hävinneet. Nyt ainakin muutosten myötä netti on alkanut toimia täällä "maalla" hiukan paremmin.

Viime viikolla olimme lomalla Kuusamossa. Tytöt Dara ja Minttu jäivät kotiin hoitajan kera ja pojat pääsivät matkaan mukaan. Jethron riemulla ei ollut rajaa kun Kuusamoon saavuimme ja siellä oli 90cm lunta. Koko viikko oli hienoja ilmoja ja näimme hiukan revontulia mutta ne olivat hyvin vaisuja siihen nähden millaisia ne olivat täällä etelässä. Minä onneton mätkähdin hevosen selästä alas tietenkin täydessä vauhdissa ja nyt sitten ollaankin paranneltu kipeitä paikkoja sekä mustelmia. Onni kuitenkin onnettomuudessa, että kaikki luut säilyivät ehjänä.

Maaliskuussa vietetään täällä oikein urakalla syntymäpäiviä =) Juhlahumun aloittaa Maisa joka 19.3 täytti 5 vuotta. Sitten onkin vuorossa 21.3 Risto jolle tänä vuonna oli pyöreiden vuosien vuoksi järjestetty yllätysjuhlat kun tulemme Kuusamosta. Täällä kotona oli talo täynnä vieraita ja juhlat olivat valmiit alkamaan. Sitten 22.3 vuosia täytti Myrtti joka tänä vuonna täytti 6v. OIKEIN PALJON ONNEA kaikille sankareille vielä näin blogin kautta.

Maisa%20ym%20297.jpg

Tässä Maisa joka edelleen rakastaa Ikean rottia. Niitä retuutetaan, kannetaan ja hoidetaan. Ne ovat siis parhaita leluja koko maailmassa.

VALA%2028.8.2009%20214.jpg

Heh ja tässä pieni linssilude Myrtti =) Myrtti oli pienenä sellainen, että ei meinannut saada yhtään kuvaa otettua kun sillä oli kuono koko ajan linssissä kiinni.