E-pentueen kaikki sisarukset tuntuvat olevan aktiivisia liikkumaan ja eläväisiä nuoria koiria. Viime viikolla sain viestin jossa oli kuva liitteenä. Olihan tuossa naurussa hiukan pitelemistä joten ajattelin jakaa sen myös muiden iloksi.

Kuvassa Naava on aloittanut treenaamisen kesäkuntoon ja kuvassa poika nostelee kilon painoista painoa. Mahtaa poika olla kohta hyvässä tikissä =)

WP_20150416_18_59_24_Pro.jpg

Pihamaa alkaa pikku hiljaa olla kuiva ja toivottavasti kohta kuran tulo lakkaa, johan sitä on taas tänä keväänä ollut. Kevät tuntuu vauhdilla menevän eteenpäin. Nurmikko jo vihertää ja linnut visertävät iloisesti.

Kesälle on muutamia näyttelyitä katsottuna mutta ei mitenkään kovin paljoa. Minä puolestani olin tällä viikolla kurssilla kouluttaumassa siitä sitten myöhemmin hiukan enemmän, koiriin siis liittyy josko sen verran jo paljastan =)

Matilda kasvaa hurjaa vauhtia ja kohta onkin 7kk synttäreiden. Vielä ei ryömitä eikä kontata vaikka yritys onkin hyvä. Kierimällä kuitenkin jo päästään eteenpäin. Kesäkuussa minun mammalomani virallisesti päättyy mutta olen päättänyt jäädä kotiin Mattea hoitamaan. Saapa nähdä mitä sitten tulevaisuus tuo tullessaan =)