Niin kuin viimeksi mainitsin niin on sitä näyttelyssäkin käyty mutta kanala projektin keskellä on päivitykset myös niiden osalta jäänyt.

Toukokuussa 16.5 olimme Ruovedellä ja matkassa oli mukana Minttu sekä veljensä Naava. Ilma oli todella kylmä, onneksi olimme tajunneet ottaa kunnolla vaatetta mukaan. Molemmat esiintyivät hyvin. Tuomari mittasi Naavan (P. Emmett) 36cm ja ilmeisesti tästä syystä eh. Minttu ( P. Evita) sai erin. Tuomarina oli Hannele Jokisilta.

Kesäkuun alussa 6.6 Espoossa järjestettiin Marketan puistossa kääpiösnautsereiden erikoisnäyttely. Menossa mukana oli Vili ( P. Edwin), Naava ( P. Emmett) sekä Minttu ( P. Evita). Aurinko paistoi ja silloin olikin mukavan lämmin mutta pilveen mennessä oli kylmä ja tuuli oli myös napakka. Tuomarina toimi Liettualainen Avtusko Viktoras joka oli mielestäni oikein miellyttävä tuomari. Minttu ja Vili saivat eh:n ja Naava erin :) Päivä oli oikein mukava ja matkaseura myös.

7.6 Riihimäellä pyörähdimme Vilin ja Mintun kanssa. Ilma oli kylmä ja tuuli niin kova että hyvä että ei lentoon lähtenyt. Kehät olivat todella paljon myöhässä. Vili (P. Edwin) eri ja Minttu ( P. Evita) eh. Mintun tarvitsee harjoitella vielä kehä käytöstä sanoi tuomari ja on siinä täysin oikeassa. Minttu taitaa olla peräkammarin poika ja sitä jännittää aina kovasti näyttelyssä. Muuten se ei ole arka koira. Mutta harjoitukset jatkuvat.... Riihimäellä matkassa mukana oli myös äitini koira Kassu joka saavutti juuri veteraani iän. Kassu ( Barskin Billy the Kid) nappasi itselleen ROP -veteraani pystin :) Onnea siis Team Kassu!!

Tälle kesällä on vielä muutama näyttely ja sitten suunnitelmat ovatkin vielä auki. Josko ne kuitenkin tästä selkeiytyvät.