Maisa ( Antlia Vis a Vis) kävi virallisessa silmäpeilauksessa ja tytön silmät todettiin terveiksi. Tämä uutinen oli todella loistava, koska Maisa rouvan jälkikasvua on tulossa.

Viime syksynä Myrtti ( Juliuksen Yönkuningatar) kävi silmästään lääkärillä. Silmä oli tulehtuneen näköinen ja sitä hoidettiin tipoilla, jotka eivät kuitenkaan auttaneet. Sitten veimme Myrtin lääkärille joka on erikoistunut silmäsairauksiin. Lääkäri totesi Myrtin toisessa silmässä olevan totaalikaihi ja toinen oli terve. Lääkäri ei kuitenkaan vielä saanut tehdä virallisia peilauksia. Tämän vuoksi Myrtti käytettiin myös tarkastuksessa. Toinen silmä oli edelleen terve mutta toisen silmän linssi oli mennyt kiinni joten lääkäri ei viralliseen peilaus lausuntoon pystynyt toteamaan, että kyseessä on kaihi. Toinen silmä on kuitenkin sokeutunut.

Samalla lääkäri kerralla saimme Nissen kotiin tämän viimeiseltä matkaltaan. Nisse pääsee samaan paikkaa johonka Laki myös aikanaan pääsi. Saavat sitten molemmat juosta vapaana tuulen lailla.