Blogi on elänyt hiljaisuudessa mutta paljon on silti ehtinyt tapahtua. Suurin syy blogin hiljaisuuteen on ollut erittäin huonot yhteydet täällä meillä. Monet ketkä ovat soitelleet ehkä huomasivat, että linjat pätkivät erittäin pahasti. Viikko sitten tilanteeseen on kuitenkin saatu muutos ja vihdoin näyttäisi siltä, että mekin olemme palanneet tekniikan maailmaan =)

Risto vietti elokuussa lomaa ja näin ollen koko kuu oli ohjelman täyteinen. Näyttelyissä emme loppukesällä käyneet ja nyt syksylle olisi 1-2 näyttelyä ja sitten ensi vuonna seuraavan kerran.

Elokuussa kävimme Kuopiossa Maisan ja Dandyn poikaa Suloa katsomassa. Pojasta on kehittynyt ronski uros, ei todellakaan mikään rimpula =) Kiitos Sulon huoltojoukoille, että tapaaminen onnistui.

11.8.16 Naava (P.Emmett) ja Minttu (P.Evita) kävivät silmätarkastuksessa ja molemmilla todettiin silmät terveiksi.

G-pentueen pennnut ovat vuorollaan käyneet ensimmäisissä trimmauksissa ja oikein mukavan näköistä nuorisoa on näkynyt. Pennut tuntuvat olevan erittäin persoja herkuille =)

Myrtti (Juliuksen Yönkuningatar) ja Kimi ( Tublion G Prima Kimmu) ovat koko kesän aktiivisesti käyneet vanhankodilla ihastuttamassa ja ilahduttamassa mummoja sekä pappoja. Koirien haltija Senja käyttää näitä ihania partasuita vanhainkodilla kerran viikossa ja vierailuja on useammalla osastolla.

Tässä kaksikon poseeraus. Kiitos Esalle tästä kuva tervehdyksestä!!

WP_20160728_14_20_53_Pro.jpg