image.jpgReilu viikko sitten Veeti pappa kävi lääkärissä. Pappa oli hieman ollut omituinen ja muutamina päivinä hyppääminen sohvalle oli arpomista mennäkö vaiko eikö. Samalla sitten tutkittiin hieman enemmän kun ikääkin jo on.

Verinäytteissä olivat maksa-arvot kaksinkertaiset normaaliin ja hieman ruokavaliota niiden osalta muutettiin. Keuhkot, sydän ja hampaat olivat hyvässä kunnossa, eikä sydämessä sivuääntä kuultu.

Keuhkot ja lanneranka rtg kuvattiin.  Lannerangasta sitten löytyi syy miksi pappa toisinaan alakuloinen ja hyppiminen on vaikeaa. 11v sitten näyttelyreissussa berhandilainen hyökkäsi Veetin ja Nissen päälle. Nisse oli pieni pentu silloin ja saimme sen napattua kainaloon mutta Veeti joutui sen hampaisiin ;( 

Nyt rtg kuvissa todettiin silloisessa purema kohdassa välilevy vaurio. Tässä kohtaa Veetillä on iso karvaton arpi selässä josta näkee, että kyseessä on juuri sama kohta.

Nyt kuitenkin toivomme, että Veeti voi viettää suht normaalia elämää meidän kanssamme. Hieman lisäravinteita sen ruokaan lisäillään.