Viime viikkoihin on mahtunut paljon ohjelmaa vaikka se ei täällä blogissa olekaan näkynyt. Riston haasteellisen työn takia on toisinaan tuntunut siltä, kun eläisimme karusellissä. Nyt kuitenkin loppuvuosi pitää sisällään ison muutoksen perheessämme. Muutos on positiviinen ja lisää siitä sitten, kun sinne asti päästään. Tämän muutoksen myötä meidän karuselli ainakin toivottavasti hieman hiljentää vauhtiaan =)

Kuluneisiin viikkoihin on myös mahtunut surua, Riston mummo nukkui ikiuneen.

Maisa- mummo kävi lääkärissä ja sen jalasta leikattiin pois patti. Patti oli ikävässä paikassa ja se kasvoi viimeisten viikkojen aikana. Patti todettiin lopulta tulehtuneeksi talirauhaseksi ja nyt mummon vointi on hyvä.

Kia oli meillä hoidossa viime viikolla. Kyllä mahtui menoa ja melskettä kun koirat painivat menemään. Myös Matilda oli innoissaan saadessaan koira-ystävänsä kylään. Joka ilta parivaljakko istui vierekkäin katsomassa pikku kakkosta. Kia pääsi myös pitkästä turkistaan eroon.

Tässä linssilude Jemma. Tämä pikku neito on kasvanut tasaisesti ja omaa aikaskin temperamenttisen luonteen. Oku ja Volodja ovat saaneet toisinaan kyytiä =) Myös Jemmalle on tiedossa muutosta ensi viikon aikana, sitten lisää siitä...

image.jpg

Anni kanin veli jouduttiin lopettamaan tapaturman vuoksi. Niinpä Anni oli yksinäinen ja kyyhötti lähinnä paikallaan. Matildalle iski kova huoli "äiti emmekö voisi ottaa sille uuden kaverin kun on niin surullinen". Niinpä aloimme etsiä Annille uutta ystävää. Meidän onneksemme joku oli perunut varauksensa ja saimme tämän suloisen kanitytön Annin uudeksi pikkusiskoksi.

Sunflower"s Ramona " Iines"

Iines on rodultaan Saksanjätticheck ja siitä kasvaa iso pupu =) Neidon virallinen väritys on sini-valkoinen tietenkin 100v suomen kunniaksi! Tytöt tulevat loistavasti toimeen keskenään ja monesti ne köllivät toistensa kyljessä.

image.jpg