Tällä viikolla tänne etelään on tullut myös kunnon talvi. Lunta on satanut useina päivinä ja sitä on kolattu kasalle joka paikkaan. Pellon sänki ei enään näy vaan sekin on saanut kauniin valkoisen peitteen. Nyt loppuviikosta on ollut myös kunnolla pakkanen, mittari on huidellut -20. Kanat ja puput ovat pärjänneet hyvin omissa asumuksissaan, ainoa ero on vain siinä, että tarvitsevat paljon enemmän ruokaa. Tänään kanoille oli tarjolla lämmintä makaronia ja puput saivat porkkanaa, se maistuu aina.

Kissa pojat Miska ja Jallu ovat päässeet eroon "vehkeistään" =) ja samalla nakattiin mikrosirut niskaan. Pojat ovat oppineet nyt kulkemaan luukusta pihalle, takaisin tulo olikin sitten Miskalle erittäin vaikeaa mutta iloksemme tänään huomasimme, että poika on sen oppinut. Toivottavasti pojat innostuvat jyrsijöiden metsästyksestä.

Koiria ei pakkanen ole haitannut, ne ulkoilevat aivan entiseen malliin. Tänään Oku ja Dara siistittiin. Hieman on Kennelliiton näyttelykalenteria tutkittu mutta mitään ei vielä ole suunniteltu.