Syksy on kiirinyt kovaa kyytiä eteenpäin. Ilmat ovat olleet koiran ilmoja oikein kirjaimellisesti. On ollut pimeää, märkää ja harmaata. Nyt viime viikolla saimme pienen lumipeitteen ja pakkasjakson. Pienikin määrä on tuonut uskomattoman paljon valoa ja sitä kadoksissa ollutta joulumieltä.

Sijoitusuroksemme Finik (Zenith Of Fame From Planeta Sandora) täyttää viikon kuluttua viisi vuotta. Vuodet ovat vierineet uskomattoman nopeasti. Finikistä kasvoi pienen puoleinen uros mutta kuitenkin mittasuhteiltaan oikea ja aluksi karva oli villainen mutta myöhemmin helppohoitoinen, karkea ja musta. Nyt kesällä 2019 Finik saavutti FI MVA arvon. Valitettavasti kuitenkaan emme pojalle jälkeläisiä saaneet, vaikka useamman kerran sitä yritettiin. Luonnollinen astutus ei ottanut onnistuakseen, tällä kaikella kuitenkin oli tarkoituksensa. Nyt syksyllä Finik meni rutiini hammashoitoon ja eläinlääkärissä selvisi, että pojalla on paha parodontiitti suussa ja useita hampaita pitää poistaa. Nyt suu on kunnossa ja suun hoitoa jatketaan kotona.

Muutama viikko sitten teimme Finikin haltija perheen kanssa paperit ja nyt Finik on virallisesti haltijaperheensä omistuksessa. Kiitos hyvästä yhteistyöstä ja pojan hyvästä hoidosta Jutta ja Sami! Meidän yhteistyömme ja ystävyytemme ei kuitenkaan lopu tähän joten näemme Finikiä perheineen tulevaisuudessakin <3

IMG_0510.jpgIMG_0714.jpg