On jälleen tullut aika toivottaa uusi vuosi tervetulleeksi. Näin alkuun hyvää uutta vuotta 2020 kaikille blogimme lukijoille!

Iso kiitos kaikille kasvattimme omistajille joulukorteista ja muistamisista. Me emme tänäkään vuonna kortteja laittaneet, kun edellisetkään eivät aikanaan perille ole löytäneet.

Vuotta 2019, kun muistelemme jää päällimmäisenä mieleen Kian pennut keväällä ja siitä meille jäi kotiin Voitto poika kasvamaan. Voitto on kehittynyt mukavasti, karva näyttää hyvälle ja luonne on energinen. Keväällä tai kesällä sitten olisi tarkoitus päästä pojan kanssa näyttely kehiin.

Kesällä vietimme myös jälkijunassa kennelimme 10v päiviä ja tämä tapahtuma oli mieleenpainuva. Ihanan moni omistaja pääsi partasuunsa kanssa paikalle. 

Loppuvuonna jouduimme miettimään onko aikamme ison mustan kanssa ohi, Jethro satutti jalkansa. Mutta tuo sitkeä suuri musta toipui siitä ja näin saimme lisää aikaa keskenämme. Tämän ajan otamme vastaan ilolla, koska tiedämme kuitenkin että pojan lonkat ovat huonot ja olkapäät nuorena leikattu. Toistaiseksi poika kuitenkin liikkuu ja vahtii pihalla entiseen malliinsa. 

Tälle vuodelle ei toistaiseksi ole suurempia suunnitelmia. Näyttelyissä tulemme varmasti käymään, jos sopivan välimatkan päässä sellaisia on. Muutama koira olisi vailla silmätarkastusta ja jännityksellä odotamme mitä muuta tällä vuodella on meille tarjota.