Tämä vuosi tuntuu olevan meillä surun vuosi, ei ehditä toipua edellisestä niin jo uusi tulee kulman takaa. Jemma neiti eli viralliselta nimeltään Pihkatassun Ikimuistoinen Ilona on asunut sijoituksessa tuossa lähellä kuluneet vuodet. Loppu kesällä pitkän mietinnän jälkeen tulimme Riston kanssa siihen tulokseen, että meille ei nyt pentuja ole tulossa. Lapset ja tulevat muutokset vievät enemmän aikaa joten päätimme, että laitamme nyt kasvatushommat tauolle, joten tulevina vuosina kenneliimme ei ole syntymässä pentuja. Se kuinka pitkä tämä tauko on, emme vielä osaa sanoa.  

Lokakuun alussa siis teimme paperit Jemman perheen kanssa, että se siirtyy haltijoidensa nimiin. 16.10 pe ja la välisenä yönä Jemma sairastui veriseen ripuliin ja oksennukseen. 17.10 perhe vei sen hoitoon Vethausin eläinsairaalaan jonne se jäi päiväksi. Jemman vointi koheni päivän aikana ja la iltana se pääsi kotiin. Aamu yön tunteina Jemman vointi heikkeni ja se piti viedä takaisin sairaalaan jossa se otettiin tehohoitoon. Ma aamuna 19.10 saimme kuulla Jemman olevan paremmassa kunnossa ja sen ulkoilleen, saatuaan kaksi päivää tehohoitoa... Kukaan ei ollut varautunut siihen, että illan koittaessa saisimme uutisen Jemman voinnin olevan niin huono, että mitään ei ollut enään tehtävissä.  Niinpä Jemman perhe joutui tekemään koiran omistajan raskaimman päätökseen ja päästämään Jemman ikiuneen. 

Tällä tarinalla haluamme kertoa, että verinen ripuli ja oksentelu on vakava asia. Jemma oli perusterve, hyvässä kunnossa oleva hieman yli 3v neito.  Otamme osaa Jemman perheen suruun.

Pihkatassun Ikimuistoinen Ilona "Jemma"

9.6.2017-19.10.2020 

"Sinä tulit suoraan sydämeen,
sinä toit lohdun murheeseen.
Sinä olit pieni,
mutta silti suuri niin,
jäät luokseni ainiaaks ajatuksiin.
Nuku rauhassa pieni koiraenkeli,
joka siipiään maailmassa kokeili.
Lennä takaisin koirien maailmaan,
sinne mistä tulitkin aikoinaan.
On ikävä suuri ja loputon,
mut sinun onnesi yksin tärkeintä on.
Tule uniin, tule tuulenhenkäyksiin,
tule elämäin illan ja aamun ruskotuksiin." 

 

IMG_2613.jpgSUKD5254.jpgIMG_9569.jpgIMG_9347.jpg