IMG_5685.jpg

 

 

Moni on varmasti lukenutkin jostain kohtaa blogin tekstissä tulevista muutoksista ja Jemman tarinasta yksi sellainen muutos on löytynytkin...

Eli pitkän pohdinnan jälkeen olemme päätyneet pitämään hieman kasvatustaukoa. Mitään yksittäistä isoa syytä tähän ei ole vaan useampi asia on vaikuttanut päätöksen tekoon. Tällä hetkellä lapset harrastuksineen alkavat viedä enemmän aikaa ja ensi vuonna esikoinen aloittaa koulutaipaleen. Tällä hetkellä kennelissämme ei myöskään ole jalostusnarttua. Sitä kuinka kauan tämä tauko kestää emme vielä osaa sanoa, aika näyttää mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Kasvattien trimmaukset jatkuvat entiseen tapaansa. Blogi ja kotisivut tulevat myös olemaan toiminnassa kuten tähänkin asti. Kotonamme asuu kaksi omaa kasvattia ja belkkari nuorukainen joten tarinaa ja kuulumisia on varmasti myös jatkossa.

Toinen iso muutos on jo tapahtunut perheessäämme, kun minä pitkän hoitovapaan jälkeen palasin työelämään =) Aloitellaan tällälailla hissukseen ja ensi keväänä sitten enemmän töitä.