Ihanaa yön aikana oli lunta satanut ja voi sitä riemua mikä koirilla oli heti aamusta.Onkin ollut todella ankeat ilmat parina päivänä,kun vettä on satanut. Joka paikka on ollut aivan märkänä ja kuraa on sadellut koirien tassuissa ihan kiitettävästi sisälle.

Minä olen koulu jaksolla Helsingissä tämän ja ensi viikon.Koirat ovat hiukan olleet ihmeissään näistä aikaisista aamuista ja ovat joutuneetkin olemaan pidempiä päiviä keskenään. Veetille nämä aikaiset aamut ovat aivan hirveitä, koska herra on niin aamu uninen. Herran saa väkisin "potkaista" ulos ovesta pissalle =) No viimeisiä koulu jaksoja nyt minulla viedään ja sitten pitäisi alkaa näyttöä suorittamaan jotta saisi paperit.

Tänään olimme koirien kanssa ulkoilemassa napakassa pakkasessa Aulangolla. Siellä olikin Veetin ja Nissen mielestä ihania hajuja, kun hevosia oli kulkenut siellä lenkkipolulla. Telma ja minä meinasimme saada sydänkohtauksen, kun kuljimme sitä järven rantaa pitkin ja jää paukkui,se oli kyllä niin kova pamahdus että huh huijaa.