Blogin päivityksestä onkin kulunut taasen hurjasti aikaa. Josko se nyt alkaisi sitten päivittymään useammin kun nämä kiireet helpottavat. Paljon onkin kerinnyt tapahtua.

Marraskuun lopulla kävimme näyttelyssä Turussa. Lauantaina oli kansainvälinen näyttely ja sunnuntaina erikoisnäyttely. Lauantaina Nisse oli Pu3 ja Myrtti narttu pentujen 2. Sunnuntaina erkkarissa Nisse sai Eh;n ja Myrtti oli narttujen kakkonen kera kunniapalkinnon. 12.12 ja 13.12 olikin Helsingissä sitten messarin näyttely. Mukana oli tällä kertaa vain Nisse. Lauantaina voittaja näyttelyssä Nisse eh ja sunnuntaina pohjoismaiden voittajassa eri. Tästä onkin sitten hyvä jäädä näyttely tauolle, suunnitelmissa ei ole mitään näyttelyitä alkuvuodelle.

Kurakelit loppuivat vihdoinkin ja saimme kunnon pakkaset. Eilen satoi lunta oikein urakalla ja Veetihän on siitä enemmän kuin onnellinen. Veeti,Alpo ja Laki odottavat parturiin pääsyä. Myrtti neitokainen täyttää huomenna 9kk ja sen kunniaksi ja tämän joulun se päätti aloittaa juoksun! Joten Myrtti viettää joulunsa mummolassa partacollieiden seurassa.

Viime viikolla kävin trimmaamassa kasvattimme Aatun. Aatulle kuului hyvää ja kunhan aika tästä vielä kuluu saattaa Aatua nähdä jossakin näyttelyssä meidän kanssamme. Aatu on kyllä niin isänsä näköinen että huh. Eilen saimme vieraita Lappeenrannasta kun Telman pentunen Boris tuli isäntäväkensä kanssa  kylään. Boris sai trimmauksen joululahjaksi, ihanan karkea karva herralla olikin ja voi kuinka kiltisti se jökötti trimmauspöydällä. Kiitos että jaksoitte ajella kotipesään Borista näyttämään ja parturiin!

Helsingin herra Berttu on käynyt jouluksi kaunistautumassa ja tässä hiukan kuvasatoa.

Ja tottahan kun Berttu tekee kaiken isoveikkansa Rambon kanssa niin pojilla oli samaan aikaan parturiaika. Joten tässä siis Rambo ja Berttu, veljekset kuin ilvekset!

Lakin ja Veetin poika Kyösti lähetti myös omat kuva terveisensä.

Ja täytyyhän sitä välillä nukkuakin. Tästä kuvasta kotipesän koirat olisivat erittäin kateellisia. Nimittäin meiltäkin löytyy tuollainen iso tiikeri pehmolelu ja välillä sitä tuijotetaan oikein vihaisena. Mutta ilkeät ihmiset kun ovat sen nostaneet kirjahyllyyn eivätkä ymmärrä että koirien riepoteltavaksihan se on tarkoitettu =)

Joulu lähestyy ja sen vuoksi onkin ollut hiukan kiirettä. Viimeinen jalkalista on saatu paikoilleen. Eilen olimme ensimmäistä kertaa omassa saunassa, sepä olikin ihanaa. Eli Risto ja isäni saivat saunan kiukaan paíkoilleen. Äitini on ommellut ahkerasti meille verhoja ja niimpä viikonloppuna saimme verhotangot verhoineen paikoilleen. Kyllä ne verhot vain kummasti muuttavat kodin ilmettä. Tällä viikolla sitten hiukan joululeipomista kun jouluhan siis tänä vuonna vietetään meillä!

Tässä kuvia valmiista saunasta.

Tässä hiukan kuvaa olohuoneesta. Risto koirien kanssa leikkimässä =) HEH!

Olohuone jatkuu...