Hmm. koska se kesä oikein tulee. Ei nyt mitään hirmu hellettä tarvisi olla mutta sellainen 20 astetta olisi ihan kiva. Istutin viime viikolla avomaankurkut ja kuinkas ollakaan ne paleltu, siis TÄH nyt on kesäkuu ja kurkut heittää henkensä.

Pari viikkoa sitten kävimme näyttelyssä Salossa jossa Maisa eh ja Nisse eva. Maisan turkki oli nyt hyvän väristä mutta kuulemma jo liian pitkää.Kun kerta hyvällä koiralla on kaikki värit nyt sitten Nissellä on myös tuo eva. Nisse siis sai Evan koska tuomarin mielestä se ontui eikä hän sitä halunnut arvostella. Nissellähän on tuossa jalassa 1 vuoden iässä ollut murtuma ja sitä toisinaan hiukan konkkaisee jos alusta on kova ja täällähän oli hiekka kenttä. Eikä minulla tietenkään ollut jalasta todistusta minkä tuomari olisi halunnut nähdä no eipä voi mitään. Nyt Nisse jää tauolle näyttelyistä niin kuin Maisakin, katsotaan sitten taas syksyllä.

Muuten meille kuuluu sitä tavallista, töissä käyntiä ja pihahommia. Nyt juhannuksena olisi tarkoitus aidan myös etupiha jolloin aidattua aluetta on melkein hehtaarin verran.

 

Hyvää Juhannusta kaikille blogimme lukijoille!