Terveiset täältä Kuopiosta!

Keskiviikko iltana poikkesimme Heidin ja Kaukon luona kylässä pentusia katsomassa. Olipa ne ihania, ihan pentukuume iskee kun tuollaisia söpöliinejä näkee =) Kiitos Heidi ja Kauko, toivottavasti ensi vuonna sitten tulette Etelään =)

Torstaina lähdimme käymään joulupukkia katsomassa sekä ihmettelemässä sitä joulupukin pajaa. Itse pukkia emme päässeet katsomaan, kun sinne oli kovasti tunkua mutta pukin taikametsässä vierailimme ja voi se olikin kaunis paikka. Ensimmäiset joulukortit tuli lähetettyä joten nyt sekin homma on sitten jo tehty =) Mukavia tuliaisiakin saimme.

Perjantai aamuna auto pakattiin ja suuntana oli Kajaani. Menimme Myrtin kotitalolle moikkaamaan Annea ja Karia. Siellä sitten vierähtikin useampi tunti ja Myrtti kiljui kurkkutorvi suorana kaikille koirille jotka siellä oli. Kiitos myös Anne ja Kari, että saimme tulla lauman kanssa kyläilemään. Täältä matka jatkui leirintäalueelle jossa meillä oli treffit Kassun ja Leevin huoltojoukkojen kanssa. Yö vietettiin kamalassa vesisateessa sekä rajussa ukonilmassa. Aamulla leiri pakattiin kasaan ja kaikki oli märkänä.

Lauantai aamu valkeni erittäin kosteana sekä hiostavana. Matka jatkui Iisalmen kautta kohti Outokumpua. Menimme tapaamaan Veetin kasvattajaa Minnaa. Veeti tapasi äitinsä Sennin joka pisti sekä poikansa että pojan pojan Alpon kuriin kerta heitolla. Ainoa koira jolle Veeti on tähän mennessä alistunut on sen äiti Senni. Veeti tunti syntymäkotinsa ja piha tutkittiin ja merkattiin yhdessä Sennin kanssa. Kiitos Minna ja Miika!

Outokummusta suuntasimme Kuopioon hetken mietittyämme ja sitten alkoikin metsästys. Nimittäin mistä yöpaikka? Soitimme jokaiseen Kuopioon hotelliin ja jokaisessa kaikki lemmihuoneet olivat täynnä. Sitten soitettiin leirintäalueet läpi ja niissäkin kaikissa täyttä. Lopulta saimme pienen 12 neliön mökin, jääkaapilla sekä sängyillä. No siihen oli tyytyminen, alue on kiva koirien kannalta ja saihan ravintolasta niin isoja pitsoja että emme niitä jaksaneet syödä =) Huomenna matka jatkuu johonkin emme vain vielä tiedä minne =)