Tänään onkin sitten koko iltapäivän satanut ja taitaa vieläkin vettä tulla. Alkuviikosta oltiin jo lähellä nolla ilmoja ja tuntui niin talviselta. Nyt sitten vettä joka tietää kuraa ja hiekkaa huushollissa.

Viikonloppuna Maisa,Leevi ja Kassu tulivat meille ja lähdimme äidin kanssa ja koirien kanssaan matkaan, minä otin vielä Myrtin mukaan kun miehet rakensivat autotallia. Lähdimme kävelemään ja löysimme uuden lenkkireitin, mukavaahan siellä oli ja yli tunnin verran meillä taisi vierähtää. Myrtti on kyllä aivan mahdoton jäljestämään vaikka sitä ei ole opetettukaan siihen. Josko nyt makkarajälkeä hiukan harjoteltaisiin =)

Autotalli on hyvällä mallilla, oikeastaan ulkokuori on kolmea lautaa vailla valmis. Sitten puuttuu vielä ulko-ovet mutta muuten ulkokuori on valmis. Rännit ovat kanssa valmiit mutta ne eivät vielä ole kiinni. Sitten aloitetaankin tekemään sisätiloja ja ensimmäisenä trimmipuolta jotta se saadaan käyttöön.

Alpo ja Nisse odottavat parturiin pääsyä ja Lakin maha kasvaa vain, ruoka sekä uni maistuvat neidille. Nisse tietää että vauvoja on tulossa se vahtii kovasti Lakia. Nissen jalka on ollut nyt parempi joten katsotaan mitä röntgen kuvat näyttävät sitten muutaman kuukauden päästä.