Täällä ollaan vaikka mitään ei ole hetkeen kuulunutkaan. Afunique Nils eli Nisse täytti eilen 8.4.2014 8v ja pääsi siis veteraani ikään =) Nisun syntymäpäiviä juhlimme koko porukan kanssa metsälenkillä.

Sulo ja Minttu ipanat ovat kasvaneet hurjaa vauhtia. Tällä viikolla Sulo poika muuttaa omaan kotiinsa. Eilen Sulo,Minttu ja Veeti kävivät rokotuksilla. Pennuilla oli kaikki niin kuin pitääkin ja ipanat käyttäytyivät erittäin mallikkaasti. Veeti herra joka täyttää siis tänä vuonna 10v sai rabies rokotteen sekä terveen paperit yleistarkastuksessa tämä oli iloinen uutinen koska käpsyillä sydänviat ovat kovasti lisääntyneet.

Kevään ja kesän näyttelyitä on hiukan jo katsottu. Kevään ja kesän aikana olisikin tarkoitus kierrellä useammass näytelmässä koska syksyllä tulee hiukan pakollista taukoa =)

Maisa tuli täksi viikoksi meille hoitoon ja voih mikä meno onkaan ollut. Dara ja äitinsä Maisa ovat painineet niin että huh huh ja tähän vielä sitten otetaan mukaan Minttu ja Sulo niin vauhti ja melske onkin aikamoinen. Jethro viihtyy ulkona jo pitkiä aikoja ja näyttää kun odottaisi jo talven tuloa mutru ilme naamallaan =) Voi poikaa kun tietäisi että seuraavaan talveen on hetki aikaa...