Perjantaina autoon pakattiin ihmiset ja koirat, nokka suunnattiin kohti Kuopiota. Iltapäivällä olimme perillä Kuopiossa ja suuntasimme kasvattimme Sulon luokse. Olipa ihanaa, kun veljekset Vili ja Sulo kohtasivat ja kyllä niissä paljon samaa näköä olikin. Ilta sujui rattoisasti syödessä Sulon perheen kanssa. Kiitos Sulon perhelle yhteisestä ajasta, olipa mukava nähdä taas pitkästä aikaa =)

Loppu perjantai yöstä kuluikin sitten koiria näyttelyyn laittaessa. Mukana matkassa oli Vili, Finik, Kia, Jethro ja Veeti-pappa. Vili ei tällä kertaa päässyt kehiin, kun se joutui pienelle sairaslomalle mutta se lähti veljeään tapaamaan. 

Olimme varanneet Rauhalahdesta Villan ja se oli oikein mukava sekä rauhallinen paikka koirien kanssa olla ja lenkkeillä.

Outokumpu5.jpg

Outokumpu4.jpgOutokumpu2.jpgOutokumpu1.jpg

Mökin maisematkin olivat mukavat. Kuopiossa oli vielä paikoin lunta ja järvi oli jäässä.

Outokumpu.jpg

Veeti-pappa oli aivan fiiliksissä, kun se pitkästä aikaa pääsi mukaan reissuun. Illalla sänky piti tarkistaa moneen kertaa ja miettiä voiko siellä nukkua =)

Outokumpu3.jpg

Lauantaina aamulla taas pakattiin koirat ja tavarat autoon ja jatkettiin matkaa Outokumpuun. Jethro osallistui näyttelyyn todella pitkän tauon jälkeen. Poika esiintyi pitkän tauon jälkeen oikein mallikkaasti. Tuomari vain oli sitä mieltä, että Jepu on aivan liian pieni mustaterrieri. Hmm kyllä tähän asti aina meillä on ollut reippaan kokoinen mustikka mutta kenties poika oli kutistunut edellisenä, kun sen pesimme ja kuivasimme ;) ( Testamurriers Onegin ERI )

image.jpg

Finik oli sitä mieltä, että sana seiso tarkoittaa istu. Hienosti poika kuitenkin tsemppasi voittaen luokkansa ja ollen lopulta pu2 vara sertin kera. ( Zenith Of Fame From Planeta Sandora eri,sa,pu2 vara sert)

image.jpg

Ensimmäistä kertaa nuorten luokassa olli Kia. Kia esiintyi tällä kertaa oikein mallikkaasti ja olimme oikein ylpeitä tästä neitokaisesta. Tulos tällä kertaa eh, mikä oli täysin ymmärrettävää turkin ollessa jo liian pitkä. ( Pihkatassun Florenza eh)

KiaOutokumpu.jpg

Näyttelystä suuntasimme Veeti-papan äitiä Senniä katsomaan. Senni täyttää tänä vuonna 16v. Täytyy sanoa, että edelleen äidissä ja pojassa on samaa näköä sekä haukkuminenkin on aivan samanlaista =) Kiitos Minna ja Miika yhteisestä kahvihetkestä ja kuulumisien vaihdosta.

image.jpg

Matkalla on aina mukavaa mutta aina on ihana palata kotiin ja painaa pää omalle tyynylle =) Iso kiitos Johanna ja Tommi sekä Minna ja Miika vieraanvaraisuudesta... Iso kiitos myös mamma ja pappa lapsien hyvästä hoidosta tämän mini reissun ajan... Sekä iso Kiitos Tiialle joka huolehti kotona olevista koirista, pennuista jne. Ilman ihania ystäväviä ja sukulaisia ei tälläiset reissut onnistuisi. Joten KIITOS! Sekä Kiitos Jutta ja Sami mahtavasta matka seurasta =)