Viikko on taasen vierähtänyt nopeasti. Alkuviikosta ilmat olivat suhteellisen lämpimät ja ilmat olivat kosteita oikein sateisen syksyisiä. Nyt loppuviikkoa kohti onkin kylmentynyt kovasti ja ilmassa tuoksuu talvi. Veeti on aivan mahdoton se painaa ulkona nenä taivasta kohden ja nuuhkii tulevaa talvea. Joka kerta se on haistanut lumen tulon aikaisempina talvina, on se ihmeellistä. Veetillä varmasti onkin talven suhteen jokin kuudes aisti, se rakastaa talvea ja onhan se talven pentukin. Silloin kuin Veetin Outokummusta haimme niin siellä lunta kyllä oli ja aika paljonkin.

Veeti katselee, kuva on huonolaatuinen vesisateen vuoksi =(

Myrtti on päässyt tukastaan eroon ja nyt odotellaan että uusi kasvaisi =) Laki on edelleen juoksulomalla ja tyttö onkin ollut hiukan surullinen. Nimittäin partacollie Rusinalle syntyi tiistaina 6 suloista koiravauvaa ja kaikki sujui hyvin. Koko synnytyksen ajan Laki istua tapitti lasioven takana ja kuunteli ipanoiden ääntelyä. Nytkin se jokapäivä on katsonut minua ruskeilla silmillään ja anelee pääsevänsä pentuja hoitamaan. Sillä on kyllä aivan mielettömän vahvat äidin vaistot. No josko Laki jossain vaiheessa sitten näkisi ipanat.

Raksallakin on tapahtunut kuluneen viikon aikana paljon. Tänään saapui viimeinen ulko-ovi tontille. Muut ovet tulivat jo aikoja sitten mutta tämä terassin ovi tuli vääränlaisena mutta nyt saatiin oikea. Lukot on asennettu paikoilleen ja nyt kun viimeinenkin ovi on paikallaan pysyy lämpö sisällä. Saunan tiiliseinä on tasoitettu ja nyt pääsemme liimailemaan kiviä seiniin =) Tästä sitten kuvia ensi viikolla tai kun saamme työn tehtyä. Astianpesukone on asennettuna paikalleen ja uuni ja taso tulivat tänään. Eteisessä on nyt puolipaneli ja kaivoon saatiin tehtyä ilmastointi.

Puolipanelin asennusta

Kaivo operaatio

Huomenna menemmekin Riston kanssa erikoisnäyttelyyn ja sunnuntaina raksalla hommat jatkuu. Loppu laminaatti saadaan paikalleen. Koirille on aitausta alettu tekemään tämän viikon aikana. Tolppia on jo paikallaan ja hiukan verkkoakin. Minä sain tällä viikolla vielä viimeisen osuuden näytöstäni tehtyä ja nyt papereita odotellaan. JEE tämäkin asia on nyt loppuun päätetty =)