Tuossa jokin aika sitten kirjoittelin, että Lakin ja Kassun poika Jeccu oli meillä viikon hoidossa tässä muutama viikko sitten. Tässä olisi nyt muutamia kuvia joita lupailin jo tovi sitten laitella.

Tässä Jeccu vahtii meidän imuria. Jeccu on aivan kuin Alpo pienenä tässä kuvassa. Ainoa vain, että Alpo vahtii ja leikkii mielellään imurilla vieläkin =)

Velipoika Röllikin oli Jeccua tapaamassa. Leikki sujui ja tälläistä nujuuttamista se sitten oli reilu kaksi tuntia. Mutta kyllä olivat sitten pikku pojat väsyneitä.

Tässä pikku poikien menossa mukana myös Nisse ja Alpo

Telman pentu Dobby kävi Jämsästä meitä moikkaamassa ja samalla tehtiin ukolle kevät tukka. Tässä ollaan niin innoissaan, että korvatkin lepattavat minne sattuu.

Tässä maltetaan jo hiukan ottaa rauhallisemmin. Kyllä oli Dobbyssa äitiään Telmaa todella paljon. Oli oikein mukava nähdä Dobbya, joten kiitos että jaksoitte ajella tänne kotipesään trimmaukseen =)

Lakin ja Veetin poika Niksu kävi viikonloppuna trimmauksessa. Niksustakin minulla on muutama kuva mutta nyt en saa kuvia tänne vuodatukseen joten Niksun tarina onkin sitten toinen juttu =)

Tänään Parolassa järjesttiin pitkästä aikaa mätsäri. Päätimme sinne lähteä ja mukaamme pääsi Alpo. Alpo oli hiukan ihmeissään tästä touhusta, se kun ei ole ikinä ollut näyttelyissä eikä sitä ole näyttelyhihnassakaan juoksutettu. Alpo olikin luonnonlahjakkuus ja esiintyi oikein mallikkaasti ja seisoikin kehässä kuin vanha tekijä. Alpo sai sinisen nauhan kun hiukan kastraation myötä on tullut tuota painoa mutta sehän me tiedettiinkin ja nyt herralla alkaa hiukan tarkempi ruokavalio =)  Kaiken kaikkiaan Alpo käyttäytyi todella mallikkaasti niin, että nyt mamma voi olla ihan ylpeä =) HIH!

Matkassa mukana oli myös Maisa jolle näyttelyharjoituksen tekivät oikein hyvää. Maisa esiintyi oikein kauniisti ja sijoittui lopulta pienten aikuisten punaisten toiselle sijalla. Minulla ei tietenkään taasen kamera ollut matkassa mutta ehkäpä Leevin,Kassun ja Maisan blogista pääsette kuvia katsomaan.