Blogin päivityksestä onkin taasen vierähtänyt aikaa. Kovat lumisateet ja tuulet ovat pistäneet internet yhteyden säppiin joten siitä hiljaiselo on johtunut. Toivottavasti suurimmat talven myräkät alkavat olla nyt ohi.

A-pentueemme pojat Aatu ja Niksu kävivät trimmauksessa. Mukavia poikia kumpainenkin. Kuviakin löytyy kunhan se saadaan koneelle laitettua ja pakattua.

B-pentueesta pikku Berttu kävi meitä tervehtimässä ja samalla hiukan siistittiin. Berttu on kasvanut isoksi pojaksi. Ei uskoisi kun muistaa kuinka pieni se oli syntyessään. Mutta maasta se pienikin ponnistaa. Telma ja Myrtti olivat ralliradalla Bertun kanssa ja voi sitä Telman onnea kun oli saman värinen kaverina joka oli vielä oma poika =) Myöskin Dobby kävi kotipesässä siistiytymässä ja Telman piti hiukan äidilliseen tapaan näyttää rajoja, mutta lopulta oltiinkin jo kavereita.

Kuudesta koirastamme 4 on nyt trimmattuna ja viimeiset kaksi odottavat vielä parturiin pääsyä. Näyttelyihin ollaan ilmoittauduttu ja kesän suunnitelmia tehty. Kunhan lumi sulaa ja piha kuivuu olisi tarkoituksena alkaa laittamaan nurmikkoa kasvamaan. Mutta siihen lumen sulamiseen voi tovi mennä aikaa.

Kesälomatkin ovat varmistuneet ja elokuussa sitten lomaillaan. Joten kaikkea pientä on tulevaisuutta varten suunniteltu.