Niin se loma sitten alkoi =) Lauantaina 31.7 minä ja Risto menimme naimisiin. Häät olivat pienimuotoiset ja oikein mukavat. Aamulla näytti siltä että vettä ripottelee mutta iltapäivällä oli oikein mukava ilma. Kuvia sitten myöhemmin kunhan niitä saadaan koneelle ja kotiudutaan reissusta.

Sunnuntaina kun paikat oltiin saatu siivottua iltapäivällä lähdimme ajamaan kohti Kuopiota. Radiossa oltiin varoitettu että Jyväskylä rallin vuoksi siellä suunnalla oli pahoja ruuhkia joten päätimme ajaa Juvan kautta. Illalla kymmenen maissa saavuimme Juvan abc:lle jossa olimme yötä. Maanantai aamuna matka jatkui aikaisin kohti Kuopiota.

Tänään olimme Nissen ja Lakin kanssa mätsärissä. Siellä oli todella paljon koiria lähemmäs 200. Siellä menikin sitten tovi aikaa. Nisse oli niin onnellinen päästessään esiintymään että riemulla ei ollut rajoja. Sekä Laki että Nisse saivat punaiset nauhat ja Nissu pääsi vielä 6 parhaan joukkoon mutta tippui sitten palkintopallilta.

Päivällä kävimme Oscar koiranruoka tukussa. Siellä oli kaikkea mukavaa koirille. Maanantaina lähdemme  vasta kotio ajelemaan joten iso koiranruoka kuorma lähtee sitten meidän matkassasse kotiin. Tälläisiä kuulumisia täältä reissun päältä =)