Ei auttaisi valittaa mutta kylläpä on aamuisin ollut kylmä. Eilen auton mittari näytti - 3 ja tänään aamulla -2, auton laseja saanut mukavasti jo rapsutella. Tänään vielä oli niin paljon sumua että hyvä kun tien näki.

Syksy on saapunut ja meillä kotona näky on hiukan masentava koska maanviljelijät ovat kyntäneet peltonsa jotka ovat mustaa multaa pullollaan. Meillä puolestaan on nurmikko lähtenyt joka paikasta hyvin itämään nyt kun on tullut vettä ja päivällä aurinko paistanut. Tämä siis tietää sitä, että keväällä maan kuivuessa on aika alkaa rakentamaan koirille aitausta =)

Autotallin ulkokuori on valmistunut pikku hiljaa viikonloppuisin. Vielä on ollut sopivia ilmoja maalailla mutta jotain maalaus hommia taitaa jäädä ensi vuoden puolellekin. Iltaisin tulee kovin aikaisin pimää ja meillä tosiaan sitten on todella pimeää =) HEH!

Myrtti ja Laki ovat vielä juoksulomalla mummolassa, eiköhän tytöt kohta puoliin ala palailla takaisin kotiin. Alpo on ollut hiukan alamaissa kun tytöt ovat poissa, koska Myrtti on sen paras kaveri. No onneksi iskä Veeti on kuitenkin olemassa ja poikien leikit ovatkin aika hurjia. Maisa neitokainen oli meillä viime viikonloppuna poikia viihdyttämässä ja voi meno olikin kyllä sitten aika hurjaa.

Valokuvia on tulossa kunhan vain saan kamerani takaisin kun se on lainassa.