Veeti on päässyt peruukki tukastaan eroon ja on nyt kalju poika. Reppana onkin palellut nyt ulkona eikä ole siellä viihtynyt.

Viikonloppu vierähti Riston kanssa Tallinnassa, pienellä lomalla. Pieni hengähdys tauko teki hyvää ja nyt kun viikonlopun väsymyksestä selviää niin eiköhän sitä hetken aikaa taas jakseta =) Lauantai aamuna kun olimme lähdössä niin Nisse oli aivan intona että nyt lähdetäänkin näyttelyyn kun näin aikaisin herätään. Pettymys oli kuitenkin suuri ja eikös Nisse käynyt vierashuoneen sängyssä pissalla! Noh vielä ennen lähtöä sitten kiireessa petivaatteet ja tyynyt pesuhuoneeseen odottamaan pesua, että sillä lailla!

Pirkko oli meillä koiria hoitamassa ja Veeti oli kiljunut kurkku suorana sille lauantai iltana että mitä ihmettä sinä teet täällä ja vaatinut rapsutuksia. Lopulta oli poika sitten todennut että ei kai huuto auta ja tyytynyt kohtaloonsa =) Voi sitä rieumua eilen kun tulimme illalla kotiin. Tänään Ristolla vapaa päivä ja koirat ovatkin saanet erityis huomiota koko päivän. Ja Riston päivä onkin mennyt pyykkiä koneeseen tunkien, kiitos Nissen =)