Lumet ovat sulaneet ja vetinen sekä kurainen pihakin alkaa olla jo suhteellisen hyvässä kunnossa.

Karvatalkoita onkin ollut ahkerasti, kun olemme laittaneet koiria kesäkuntoon. Alpo, Veeti ja Nisse ovat käyneet jo parturissa ja viikonloppuna pöydälle pääsi pikku Dara. Darasta kuoriutuikin oikein simpsakka neitokainen, mikään iso neito ei todellakaan ole vaan pieni mutta pippurinen. Neitokaisella on painoa 5,5kg ja korkeutta 31cm =) Nyt odottelemmekin tytölle ensimmäistä juoksua, sisaruksilla juoksu on jo alkanut.

Myrtti jolkottaa vielä pitkässä talvikarvassa, josko sen vuoro olisi sitten viikonloppuna päästä turkistaan. Jethro ressukalla on kanssa pitkä turkki ja sen pitäisikin päästä lähiaikoinan kampaajalle =) Ensin sillä on tosin edessään harjaus ja kylpy. Poika täyttää ensi kuussa vuoden, niin se aika vain on hujahtanut.

Viime kesänä aloitettu projekti saatiin viikonloppuna päätökseen nimittäin takapihalle valmistui terassi, Jippii! Nyt olisikin sitten tiedossa terassikalusteiden hankinta.

Puuliiteri myös sai alkunsa viikonloppuna, joten tulevana talvena saadaankin sitten puut omaan liiteriin. Kovasti myös odotamme roudan helpottamista ja lämpimiä ilmoja, koska viime talvena tilattu etupihan portti saapui muutama viikko sitten. Näin saammekin tänä kesänä etupihan aidattua mikä on huippu juttu, koska jänikset tänäkin vuonna verottivat kiitettävästi omenapuitamme =(