Ihan hävettää, kun blogin kirjoitus on taas jäänyt unholaan =( Viime viikonloppuna minä olin koko viikonlopun koulutuksessa Jyväskylässä ja kyllähän sitä taas uusia asioita opittiin. Risto oli kotona koirien kanssa ja palveli urhoollisesti pieniä. Pennut kun ovat sitä mieltä että he ovat luksus hotellissa ja silloin kuin huudetaan pitäisi jotain tapahtua =)

Alkuviikosta pennut pääsivät kampaajalle ja valokuvaukseen. Trimmauksessa pennut olivat oikein nätisti ja kukaan ei pelännyt trimmauskonetta ym. Siistiytymisen jälkeen olikin se vaikein tehtävä eli valokuvaus. Eilen kävimme eläinlääkärissä ja kaikki oli kunnossa, lääkäriltä saimme erityis maininnat siitä, että kaikilla pennuilla on erinomainen purenta =)

Ilmat ovat nyt suosineet siltä osin että kovia pakkasia ei ole ollut. Niimpä pennut ovat viettäneet pitkiäkin aikoja ulkona isojen koiriemme kanssa. Siellä leikitään ja lunta kaivetaan. Pennut ovat jo sisäsiistejä suurimmalta osin mutta toki vahinkoja silloin tällöin sattuu. Veeti on opettanut pennuille lumen ihanuuksia mutta myös käyttäytymistä mikäli meno on yltynyt hurjaksi.

Tässä Pihkatassun Capo ihmettelee että mitähän tuolla pöydällä on tarkoitus tehdä

Ja Capo olikin ensimmäinen kuvattava, tässä hieman vieno poseeraus =)

No vienous loppui aika lyhyeen. Capo päätti että tekee sata kertaa mieluummin jotain muuta kun patsastelee pöydällä. Joten tämä on Caposta parhaimpia kuvia niistä 50 mitä siitä otettin =)

Sitten vuorossa Pihkatassun Charlie. Charlie on ainoa josta emme saaneet naama kuvaa, kun sitä ei huvittanut katsella kameraan.

Tässä napittaa sydänten murskaaja Pihkatassun Carlos

Carlosta ujostutti ensin alkuun kovasti, kunnes sitten se alkasi ymmärtää mikä on homman nimi

Pihkatassun Cheri istuu tässä kuin armeijassa koska äitinsä tavoin ruoka maistuu ja nenän edessä taidetaan heiluttaa herkullista juustoa =)

Cheri poseeraa

Rankkojen harjoitusten jälkeen sitä pieni koira kaipaakin unta

Alposta tulikin sitten niin huomion kipeä kun hänen sisaruksiaaan kuvattiin, että iso poikakin halusi pöydälle kuvauksiin. Joten tässä poseeraa Pihkatassun Alpo, meidän ihka oma sohva champion =)

Kiitos Jussille joka valokuvasi pentuja sekä Annalle ja Raijalle siistimis avusta ym.