No niin saadaanpa sitä lunta sitten vihdoin oikein kunnolla tänne eteläänkin =) Taitaaa joutua lumitöihin, kunhan töistä kotiutuu.

Koirat viihtyvät hyvin ulkona, lumessa touhuten. Kuviakin pitäisi ottaa mutta aina on niin pimeää tai kamerasta akku loppu kun niihin hommiin kerkiäisi. No josko viikonloppuna saisimme uutta kuvamateriaalia.

Maisalla alkoi kanssa juoksu ja neitokainen on nyt Myrtin kaverina anoppilassa. Tytöillä menee oikein kivasti ja siellä leikitään ja painitaan. Myrtin uusi kaveri on alle vuoden ikäinen Mikke kissa joka on täysin musta vain kaksi valkoista viiksi karvaa. Vaikka Myrtilla välillä hermo meneekin kun Mikke leikkii sen hännällä.

Meillä koirat ovat aina olleet rauhassa kun tytöillä on juoksut vaikka koirat ovatkin siinä naapurissa ja tuoksu leijailee meillekin asti. Nyt kuitenkin Veeti ja Nisse ovat olleet áivan mahdottomia. Veeti on kiljunut koko ajan ulos ja Nisse tietenkin apinoi perässä. Nyt viimeiset pari päivää ovat olleet rauhallisempia. En tiedä luulevatko pojat että kevät on jo pitkällä, kun syksyllä lunta ei saatu maahan.

Eilen meillä oli sähkökatkoja ja tietenkin kodinkoneet piippailivat kun sähköt tulivat ja menivät. Alpo ja Nisse pelkäsivät hiukan piippailua. Pojat varmasti yhdistivät piippauksen palovarottimiin, kun ääni oli hiukan samanlainen. Nimittäin palovaroittimesta tuleva kimeä ääni on ainoita asioita joita Alpo oikeasti pelkää.

Eilen Laki ja Alpo kävivät klinikalla puntarissa kun kotivaaka näytti että Laki painaa 10,1kg. No onneksi tarkempi punnitus kertoi rouvan painavan 8,5kg eli niin lihavia ei oltukaan. Alpo painoi hiukan päälle 10kg ja joka on sille oikein hyvä paino, iso poika kun on. Eli Alpon laihdutuskuuri on tuottanut tulosta ja kesäkilot on saatu karistettua.