Lunta on sadellut useampana päivänä ja se onkin muovautunut valkoiseksi matoksi joka puolelle. Toisinaan sataa myös vettä ja keli on plussan puolella. Ihmeellisesti se vain tuo pienikin määrä lunta tekee illoista heti valoisampia.

Koirat ovat nauttineet lumesta ja on sieltä löytynyt jos jonkinlaista tongittavaa. Risto kerkisi juuri pelastaa kaikki koirien lelut lumen alta ja niin meni leluja roskiin kassillinen ja loput pesukoneen kautta takaisin koirille. Osa leluista ei edes ehtinyt kunnolla kuivua kun Alpo kävi niitä telineeltä repimässä =)

Minä puolestani olen sairastanut koko viime viikon, kamala yskä. Eilen piti mennä sitten lääkäriin ja keuhkoputkentulehdus =( Ei kiva... Monet suunnitelmat menivät uusiksi. Josko se tästä nyt helpottaisi ja olisi jouluksi terveenä. Sainkin aatonaaton töistä vapaaksi joten hiukan pidempi joululoma on tiedossa, sen avulla eteenpäin.

Joulu valmisteluja ei kamalasti meillä tänä vuonna tehdä, koska emme joulua ei tänä vuonna meillä pidetä. Jouluaatoksi mennään Leevin,Kassun ja Maisan luokse, joulupäivänä mummolaan ja tapanina anoppilaan ja siinä se joulu sitten menikin. Välipäivät pakerretaan töitä. Hiukan on pipareita leivottu sekä eilen Risto viritti jouluvalot. Piparitalo kuulemma tehdään ja se ei olekaan tänä vuonna ihan perinteinen, siitä sitten kuvia kunhan se valmistuu.