No otsikkokin sen sanoo,että Alpo on tällä hetkellä toipilaana. Vaikka pienenä pentuna kaikki näyttää lupaavalta ei se aina näin kuitenkaan ole. Alpo oli pentueen pienin ja sillä hetkellä lupaavin joten se jäi kotipesään kasvamaan jalostusta ajatellen.

Tällä hetkellä Alpo herralla on korkeutta sellaiset 38-39cm. Joten päätimme,että sitä ei jalostukseen korkeutensa vuoksi käytetä, vaikka siinä on hyviäkin ominaisuuksia. Näin ollen tänään Alpo kastroitiin. Se on tässä tapauksessa varmasti hyvä ratkaisu.

Kotipesästä Alpo ei kuitenkaan lähde mihinkään, niin mukava ja omalla tavallaan huumorintajuinen tuo poika on. Nyt vain odotellaan että toivutaan ja katsotaan mitä ihmeellistä sitten tehdään . Josko mietittäisiin vaikka jotain tokoa.

Tällä hetkellä Alpo voi hyvin. Nukutaan kun saatiin kauluri pois päästä ja hain sille vauvojen bodin kaupasta. Oli vain ongelmana löytää niin iso body kuin herra tarvitsi. Nisse ja Veeti ovat aivan ihmeissään miksi Alpo vain makaa eikä leiki. Telma yritti äsken leikittää Alpoa ja ihmetteli kovasti kun kiellettiin.  Mutta josko se tästä...