Lokakuu vaihtui marraskuuksi ja saimme kauniin valkoisen ensilumen maahan. Jopa tuo pieni määrä lunta antaa hurjasti valoa pimeisiin iltoihin. Onhan tässä ollut jo muutamat kunnon pakkasetkin mittarin kiivetessä lähemmäs -20 astetta. Koirat ovat olleet lumesta innoissaan samalla tapaan kun tyttäremme Matilda. 

Lokakuun vaihtuessa marraskuuksi on myös jännitystä havaittavissa ilmassa. Tässä kuussa perheemme kasvaa yhdellä jäsenellä, koska se sitten tapahtuu onkin erilaisia :)

Viime viikkoihin on mahtunut paljon ohjelmaa ja siksi blogi on viettänyt hiljaiseloa. Tulevan tapahtuman johdosta on yritetty saada rästihommat pois alta. Koiria on trimmattu ja siistitty, kuin liukuhihnalta ja nyt näyttää siltä että nämä ensimmäiset "potilaat" täällä kotona olisivat taas parturia vailla.

Kana rouvamme ovat pitäneet sulkasatoa syksyn ajan kukin vuorollaan. Puoli kalju kana on kyllä hassun näköinen mutta eipä voi kuin ihmetellä kuinka nopeasti ne uudet komeat sulat kasvattavat. Pakkasten saapuessa rouvat muuttivat sisätiloihin mutta lauhan ilman saapuessa ovat ne reippaasti ulkoilleet.

image.jpg