Eilen käväisimme raksalla hiukan maalailemassa seiniä ja saimme äitini kanssa kodinhoitohuoneen lattian saumattua loppuun. Nyt on saumattuna kaikki tähän mennessä laatoitettu pinta, huh huh mikä homma. Iltapäivällä käväisimme sisareni syntymäpäivä kahveilla. Ja ilta puhteeksi Riston kanssa sitten nypimme Alpon. En voi muuta sanoa kuin että nätisti poika pöydällä oli kun kuitenkin vasta toinen nypintä. Voi sitä onnen riemua kun työ oli valmis ja Alpo huomasi kuinka ihanan viileää on ilman karvaa.

Alpo eli kalju. k. kojootti herättikin minut tänään sitten 6 maissa ponkaisemalla suoraan mahani päälle. Hui että pälästyin. No menimme kuitenkin vielä takaisin nukkumaan.

Riston kanssa kävimme ostamassa maalia lisää. Käväisimme myös kirpputoreilla mutta mitään ei jäänyt ostoskassiin. Iltapäivällä Risto lähtikin sitten raksalle. Minä päätin jäädä kotiin, koska mitään ihmeellistä hommaa siellä ei minulle olisi ollut. Päätinkin sitten loppuviimeksi tehdä suursiivouksen kotona. Huh siinä olikin aika homma. Kyllä huomaa että kotihommatkin ovat hiukan jääneet tämän rakennuksen myötä, no kyllä se tästä kohta helpottaa.