Loppiaisena suuntasimme auton nokan kohti Pihkatassun Aatun kotia. Aatu muutti tuohon vajaan 30km päähän kotopesästään ja saimmekin mennä herraa tapaamaan.

Voi mitä riemun kiljahduksia Aatu päästi minun ja Riston nähdessään.Se kiipesi Riston lahjetta pitkin ja kiljui ja kiljui jälleen näkemisen riemusta.Minutkin suukotettiin aivan nurin.Aatun nähdessä että Alpo oli meillä mukana alkoi aivan mahdottoman kova meno veljiksillä. Aatu oli niin innoissaan veljensä tapaamisesta kuin pieni koira vain voi olla. Tottohan toki sillä oli ollut ikävä lajitovereitaan viettihän se pentu aikansa koiralaumassa ja nyt se on talon ainoa koira.Painia ja menoa kesti parisen tuntia ja silti pojat eivät vain malttaneet lopettaa vaikka uni painoi jo silmiä.Sitten lähdimmekin kotiin ja Alpo nukkui koko illan tyytyväisenä omassa pedissään.Niin oli Aatukin kuulemma nukkunut =) Muuten Aatulla sujuu oikein hyvin uudessa kodissaan.Tässä on muutama kuva veljeksistä ja niissä ei oikein näy muuta kuin painia ja toinen päällä ja toinen alla vuoron perään =)

Poikien painia!Aatu malttoi hetken poseera ja samalla vaani Alpoa =)


Muutama talvinen kuva vielä Aatusta

Sitten hiukan Pihkatassun Albertin kuulumisia. Kyösti jakselee siellä rannikolla oikein mukavasti. On edelleenkin erittäin topakka poika isänsä lailla. Kissa saa kyytiä sekä perheen toinen koira Urho. Urhosta ja Kyöstistä on tulleet todella parhaat kaverit tästä koko erosta huolimatta =) Kyöstille ruoka maistuu ja välillä maistuisi kaverinkin ruuat. Mutta hyvin siis sujuu ja lunta on tullut siellä urakalla. Ja se jos mikä on Kyöstin mielestä aivan ihana juttu.

Muutama kuva Kyöstistä talvisissa merkeissä