Sanotaan, että elämä on yllätyksiä täynnä ja sen meistä tietää varmasti jokainen... Toisinaan yllätykset ovat iloisia, surullisia tai odottamattomia. Tässä tapauksessa yllätys oli meille hieman haikea mutta eräälle perheelle erittäin iloinen, tapahtuma jota he olivat toivoneet jo pitkään.

Minttu eli Pihkatassun Evita on ollut kaupungissa hoidossa ystävä perheellämme, muutaman vuoden ajan. Joskus ihan huvi lomalla, juoksulomalla, sterililaatio leikkaus lomalla tai pentujen jälkeen lomalla... Tämä perhe rakastui Minttuun koko sydämestään ja viime kerralla tyttöä kotiin hakiessa perheessä yksi jos toinen oli itku silmässä... He kuulemma voisivat ottaa koiran mutta mikään muu koira ei tulisi kyseeseen, kuin Minttu...

Niinpä täällä kotipesässä alkoi mietintä mitä tehdään... Minttu tuo maailman helpoin koira mutta kuitenkin aivan erilainen kuin perheemme muut käppänät. Sielultaan hieman prinsessa joka viihtyi omissa oloissaan ja toisinaan pisti perheemme uroksia ruotuun ja juoksi niiden kanssa korvat tuulessa lepattaen.

Pitkän harkinnan jälkeen ajattelimme tuoda hyvin ennenaikaisen joulun tähän perheeseen ja päätimme, että Minttu neidosta tulee kaupunkilainen. Nämä ihmiset kuuluvat vahvasti meidän koiraperheeseemme ja näin ollen näemme Minttua säännöllisesti ja neito tulee hoitoon kotipesään sen huoltojoukkojen ollessa toisinaan maailmalla. Tänään näimme Mintun ja siitä on tullut jo city koira ja se sai siskonsa Daran kaverikseen tulevaksi viikoksi. Nyt siis sisarukset valloittavat yhdessä kaupunkia!

303D18E4-7D21-4667-9062-B55930B4AE07.jpg