Viime viikolla sijoitusnarttumme Kia oli meillä hoidossa. Tyttö saapui perjantaina sen perheen lähtiessä lomailemaan auringon lämpöön. Hyvin neitokainen muisti kotipesän talon säännöt ja hetken katseltuaan meidän koiriemme menoa oli leikit jo menossa. Hieman jouduimme kuluneen viikon aikana keskustelemaan Kian kanssa leluista. Tyttö oli sitä mieltä, että lasten lelut olivat paljon kivempiä kuin omat. Muutama Maten lelu saikin siipeensä ja odottaa nyt sairastuvalla josko ne saisi kursittua vielä kuntoon =)

Matte oli innoissaan Kiasta, koska nyt hänellä oli kaksi koiraa kenen kanssa leikkiä. Matella ja Volodjalla on aivan omat kuviot. Matte heittää ja piilottaa lelua ja Volodja juoksee innoissaan perässä ja sitten vuorot vaihtuu. Hetken Kia katseli tätä menoa ja liittyi sitten mukaan. Maten riemulla ei ollut rajoja, kun leikkiviä koiria oli nyt kaksi.

Toisinaan Kian ja Volodjan meno yltyi niin hurjaksi, että Kian äiti Dara kävi kertomassa leikin loppuvan nyt =) Viikon aikana Kia pääsi myös parturiin ja peikko karvan alta paljastui oikein nätti tyttö. Kia on kerännyt itseensä lihaksi ja alkaa näyttää jo isolta tytöltä. Pientä fiksausta karva vaatii vielä mutta hieno musta ja karkea turkki on taas tulollaan.

Lauantaina Kia palasi omaan kotiinsa ja kyllä meidän lauma olikin aika uupunut. Ilta oli erittäin rauhallinen kaikkien kuorsatessa omilla paikoillaan. Välillä kuului rapinaa joukkion vaihtaessa kylkeä toiselle.

Jethron mielestä lumi ja pakkanen taitavat olla ihaninta maailmassa, tietenkään  unohtamatta ruokaa ja rapsutuksia =)

image.jpg

Tässä katselee Kia mitä portin takana tekee Risto.

image.jpg

Etummaisena Dara ja Kia lentää perässä.

image.jpgimage.jpg