Viime perjantaina saimme vieraaksemme Telman =) Telma neitokainen muisti entisen kotinsa oikein hyvin sekä vanhat kaverinsa. Ensin Telma hiukan katseli tilannetta ja sen jälkeen Alpo sai siipeensä jonka jälkeen oli vuorossa sitten Veeti-herran mielistely =) Telma trimmattiin ja karvojen alta paljastui oikein nätti tyttö joka on erittäin timmissä kunnossa. Olipa ihana nähdä Telma, kiitos Jari,Sari ja Matias kun jaksoitte ajaa tytön kanssa meille asti trimmaukseen, toivottavasti taasen pian nähdään.

Lauantaina Leevi, Kassu ja Maisa tulivat meille päivähoitoon. Voi sitä riemua kun Leevi ja Maisa löysivät Alpon syntymäpäivä lahjan sellainen löysän hillerilelun joka vinkuu, sepä olikin sitten aivan ihana. Lauantai päivä kului kuin siivillä koirien kanssa ja ruokaa laittaen työmiehille jotka ahersivat autotallin kimpussa.

Sunnuntaina iltapäivällä lähdimme Riston kanssa naapuriin katsomaan Myrttiä ja Lakia. Tytöt pääsivätkin sitten trimmaukseen, kampaukseen ja pesuun. Tässä urakassa hupenikin sitten jokunen tunti. Mutta voi kuinka onnellisia tytöt olivatkaan kun pääsivät takaisin kotiin. Myrtti on ollut erittäin väsynyt eikä ole jaksanut leikkiä Alpon kanssa ja tästähän Alpo on ollut aika ihmeissään.

Joten kyllähän hulinaa ja menoa taasen riittää kun kaikki viisi koiraa ovat kotosalla.