Helatorstaina auton nokka suunnattiin kukon laulun aikaan kohti Lammia. Lähdimme Kankaanpäähän koiranäyttelyyn ja työkaverini dreevereineen lähti matkaan mukaamme. Aamulla ilma oli pilvinen ja näyttikin että vettä saadaan niskaamme mutta sitten taivas selkeni ja tuli oikein aurinkoinen päivä.

Myrtti (Juliuksen Yönkuningatar) esiintyi ensimmäistä kertaa juniori luokassa. Hienosti tyttö esiintyi aina parhaaksi nartuksi asti, lopulta Myrtti oli rodun kaunein koira =) Esitin työkaverini dreeverin ja kylläpä vain metsästyskoira kehissä on aivan erilainen meno. Lopulta kuitenkin sielläkin kehästä tultiin sertin ja ropin kera.

Jäimme vielä ryhmäkehään jossa tuomari nosti mustan,pippu&suolan sekä meidän Myrtin jatkoon. Lopulta Myrtti oli Ryp3.

Raumalla oli Lauantaina näyttely ja siellä olimme Veetin ja Myrtin kanssa. Veeti sai eh;n ja Myrtti eri3. Päivä oli todella lämmin. Minä vielä sain Kankaanpään näyttelyssä jonkun hirmuisen allergian ja nenä on tukossa vieläkin.

Kuviakin olisi kamerassa mutta ne täytyy ensin pienentää. Muuten aika on kulunut piha hommia tekemässä kun ilma on antanut myöden. Eilen ja tänään on kuopsutettu maata oikein kunnolla ja nyt onkin sitten monenlaisia kasveja jo saatu omille paikoilleen. Tänään myöskin isäni ja Risto aloittivat autoallin ulkoseinien laittoa kun katto saatiin eilen tehtyä.