Lakilla tulee tänään siis 42 vuorokautta astutuksesta. Kyllä tämä aika menee nopeasti, vielä äsken tuntui siltä että pentujen syntymään menee vielä pitkä tovi ja nyt huomaakin kuinka lähellä sitä oikeastaan jo ollaankin. Laki pääsi viikonloppuna parturiin ja nyt on siisti tyttö. Maha paljastui karvojen alta ja voi kyllä se aikamoinen röllykkä onkin. Maha kuvaakin lupaan laittaa kunhan saadaan kameran akku ladattua. Muuton myötä pentulaatikotkin pitäisi kaivaa jemmastaan, kunhan ensin vain muistetaan mihin mitkäkin kamat on laitettu =)

Tänä aamuna oli hiukan lunta maassa ja voi sitä riemua. Alpo ja Myrtti saivat aivan hirmuiset hepulit ja juoksivat aitauksessa kovaa vauhtia ja meno jatkui vielä sisälläkin. Alpo on sitä mieltä että Laki-mamma lyllertää liian hiljaa mahansa kanssa ja Alpo onkin keksinyt että isona poikana se voi hypätä äitinsä yli kun ottaa hiukan vauhtia.

Veetin syntymäpäivät lähestyvät ja voi tavaton sentään, herra täyttää jo 6 vuotta. Apua ei auta itse ajatella kuinka monta vuotta on itselle tullut ikää lisää =) HEH! Katsotaanpa sitten millaiset kemut Veeti järjestää. Nyt odotellaan pentujen syntymistä ja tulevaa talvilomaa. Sitä ennen kuitenkin vielä tiedossa reissu sisareni Annan kanssa, joten sitä odotellessa =)