Päivitykset ovat jäänet hiukan vähäisiksi, koska viikko on ollut erittäin työn täyteinen. Kotivumme saivat hiukan uutta ilmettä ja kunnon päivityksen. Telma ja Laki ovat edelleen anoppilassa hoidossa ja saavat siellä vielä tovin hetken ollakin.

Kotona siis tällä hetkellä ovat Alpo,Veeti ja Nisse. Poikien kanssa ollaankin touhuiltu niin kotosalla kuin lenkkipolkujen äärelläkin. Viikko sitten Alpo osallistui ensimmäiselle metsälenkille.Hiukan jännitti miten ukko pysyy vapaana metsässä mutta reissu sujui todella malliikkaasti ja pikku ukko yllätti meidän toden teolla. Hyvin jaksettiin koko lenkki ja iltapäivällä maistuikin sitten kunnon unet.

Alpo poseeraa kameralle!

Ja tässä koko konkka ronkka matkalla kotiin

Nyt viikonloppuna matka taittuikin sitten lauantaina iltapäivällä Aulangolle. Risto oli miettinyt valmiiksi reitin mitä pitkin lähdimme matkaan. Yön aikana oli satanut todella paljon lunta. Pakkasta ei juuri ollut joten ihanat lumipaakut tarttuivat koiriin. Se ei kuitenkaan reissua haitannut. Alpo ihastui hiihtäjiin sen mielestä suksista kuului ihana ääni jota katsottiin pää kallellaan. Veeti oli todella vihainen hevosille jotka laidunsivat, se ärisi niille, taasen kuin Alpo heilutti häntäänsä ja maisteli hepan kakkaa,aah se oli niin hyvää,yök! Nisse ei hevosistä välittänyt sen mielestä vouhkaaminen niiden vuoksi oli aivan turhaa.

Veetin lumitossut

kiharakarvainen noutaja Alpo =) HIH!

Nyt alkavatkin jännät ajat.Talopakettimme olisi tarkoitus saapua ensi viikolla. Tämä tietääkin sitä,että raksalla aletaan taasen viettämään kaikki vapaa aika. Jotta uuteen kotiin pääsisimme muuttamaan tietenkin mahdollisimman pian.