Blogi on ollut hieman hiljaisuudessa, kun huoltojoukot ovat sairastaneet. Pieni kenneltyttömme Matilda on ollut kovassa kuumessa ja pientä nuhaa myös aikuisilla. Mutta josko vointi lähtisi tästä kohentumaan.

Pennut saivat tällä viikolla toisen matolääkityksen ja tällä kertaa ei enään niin kovasti irvistyttänyt =) Tällä viikolla ollaan myös opeteltu ahkerasti syömään kiinteää ruokaa jauhelihan kanssa. Hyvin on ruoka alkanut kaikille maistua. Kovasti myös leikitään, muristaan ja haukutaan. Pennut osaavat myös hyvin jo kävellä.

Jethro on haltioitunut pentuihin niin kuin aina tapahtuu. Se onkin jo monena aamuna käynyt kurkkimassa pentuhuoneen ovella, josko pienet pääsisivät jo vapauteen. Saapa nähdä onko Jethro niin innoissaan, kun pienet taas alkavat sen parrassa roikkua.

Viralliset nimet on nyt päätetty mutta sitä ei vielä tiedetä kuka sitten lopulta on kuka =) Kerttu on palautunut hyvin synnytyksestä ja on sopeutunut todella hyvin laumamme jatkoksi. Kerttu on kyllä todella ihana ja helppo tyttö! Kerttu on päässyt viime viikolla paksusta turkistaan eroon joten nyt on sitten kevyt leikkiä pentujen kanssa.

pennut2.jpg

Pennut.jpg

pennut1.jpg

Viime pentueestamme narttu meni sijoitukseen. Kia on kova kantamaan sukkia ja tekemään kaikke pikku kolttosta jos elämä tuntuu siitä liian tylsältä. Tyttö on kehittynyt ihan mukavasti ja ensimmäinen kunnon trimmaus on nyt tehty. Kian haltija Sirpa teki suuren työn nyppiessään Kian itse, minun toimiessa neuvonantajana =) Hyvä tytöt!

Kia.jpg