Viime kirjoituksesta onkin vierähtänyt tovi. Muutaman kerran olen yrittänyt kirjoitella kuulumisia mutta ohjelma ei ole jostain syystä kunnolla toiminut.

Vaikka blogi onkin elänyt kaikessa hiljaisuudessa paljon on silti mahtunut näihin viikkoihin. Maisa on käynyt muutamassa näyttelyssä mutta kummempaa menestystä ei ole tullut. Neidillä on tämä turkki kasvanut jotenkin todella hitaasti ja pukkaa vain harmaata villaa joten näyttää todella huonon väriseltä. Päätimme kuitenkin viedä neitiä kehiin koska esiintymisen kanssa on ollut ongelmia. Nyt kuitenkin se sujuu mutta turkki on surkea =( Se on kuitenkin tiedossa.

Meillä on myös sisällä talossa ollut hiiri joka on aiheuttanut päänvaivaa oikein kunnolla. Hiiri kun vei loukuista juustot mutta ei jäänyt kiinni. Tuhosi meillä kynttilöitä ja sotki joka paikat repien paperia ym. No ei muuta kuin Terraan hakemaan kunnon metalliloukut ja saatiin hiiri pois kämpästä.

Suurta suruakin on taas ollut. Anopin partacollie jouduttiin päästämään ikiuneen vai kuukausi meidän Lakin lähdön jälkeen =( Partiksen tila romahti päivässä ja syynä oli vuotavat kasvaimet vatsaontelossa. No nyt saavat Lakin kanssa juosta sateenkaarisillalla oikein urakalla.

Minä puolestani olen ollut sairaslomalla sain käsiini bakteeritulehduksen ilmeisesti koirasta. Kädet olivat aivan vereslihalla ja mätää valui sekä niin kipeät että huh heijaa. En pystynyt kahteen viikkoon tekemään oikeastaan mitään ja sehän vasta ketutti sitten oikein urakalla. Nyt kuitenkin tilanne näyttää paremmalta ja töihinkin päästiin jo takaisin.

Myrtti ja Veeti on parturoitu ja pihasta kaadettiin urakalla puita viikko sitten. Lakin ja Kassun poika Jeccu on meillä tämän viikon hoidossa. Hauskaa on koirilla ollut ja Jeccu on paininut kaikkien kanssa. Jopa Nisse joka ei muiden kanssa kovin leiki on innostunut pikku ukkoa rökittämään =)